Çobandede İlkokulu

Vizyon: Vizyon Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı hazırlayarak;öğrencilerin ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda,hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak,ailesinin ve toplumun sağlığı için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak;tüm potansiyellerini hayat için kullanan mutlu,çevreci bireyler yetiştirmektir

Misyon: Misyon Ufku geniş,başarılı,sosyal ve kültürel yönden gelişmiş Gelecek vaat eden,demokratik,uygar Diline,kültürüne,bayrağına değer veren ve bu değerleri korumayı ilke edinen Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Yeniliklere açık,21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek Laiklik ilkesine bağlı,cumhuriyetine sahip çıkan Irk,dil,din ayrımı gözetmeksizin tüm insanlık için çalışan bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.45 - 14.45
Lojman: 0 -
Servis Bilgisi: Okulumuza ait servis bulunmamaktadır. Öğretmenler kendi imkanlarıyla gidip gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cobandedeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞEHİTLER MAH. MANSIRAĞA CAD. KÖPRÜKÖY COBANDEDE ILKOKULU BLOK NO 20 KÖPRÜKÖY / ERZURUM

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Köprüköy 1700 nüfuslu küçük bir ilçedir.Kiralık ev sayısı kısıtlıdır.Ulaşım rahat olduğundan öğretmenler genelde Pasinler ve Erzurum´da ikamet etmektedir.

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezi ve yol güzergahında olduğu için Pasinler´e ve Erzurum´a yarım saatte bir Horasan Belediyesi Özel Halk otobüsleri kalkmaktadır.İller arası yol güzergahında bulunduğundan ulaşım çok rahattır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. Erzurum´a 55 km. uzaklıktadır.